Ευρυδίκη… 25 για πάντα…Το μόνο που θυμάμαι έτσι θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος

Το καινούριο άλμπουμ της Ευρυδίκης είναι γεγονός και έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων όσων μεγαλώσαμε με τα τραγούδια της.Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, ανοίγει το δικό της μουσικό κουτί και μία μία οι πιο όμορφες στιγμές των εφηβικών μας χρόνων παίρνουν και πάλι χρώμα.Τα πρώτα της τραγούδια, αυτά που έδωσαν σήμα εκκίνησης μιας κοινής πορείας με τον Γιώργο Θεοφάνους τη δεκαετία του ’90 και αποτέλεσαν τη βάση μιας δυναμικής διαχρονικής παρουσίας στην μουσική σκηνή της χώρας, τα ακούμε σήμερα φρέσκα, απροσδόκητα διαφορετικά, εντυπωσιακά και βαθιά συναισθηματικά.Μαζί με την Ευρυδίκη και οι φίλες της….αγαπημένες γυναικείες φωνές, ιδιαίτερες και μοναδικές η καθεμία στο χώρο της, που εκφράζουν διαφορετικές γενιές και είδη τραγουδιού. Νέες ενορχηστρώσεις και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αποκτούν νέα μορφή!“Πώς σε λένε; με ρώτησε ο κύριος Παπαθεοδώρου.

-Εύη… Εύη Θεοκλέους, απάντησα.
-Το βαφτιστικό σου;
-Ευρυδίκη…
-Ευρυδίκη… Ευρυδίκη λοιπόν”
Αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι.
Και η ζωή μου έγινε τραγούδι …και το τραγούδι το μοιράστηκα με όλο τον κόσμo.Και τώρα, 25 χρόνια μετά, το μοιράζομαι με τις φίλες μου, αυτά τα υπέροχα κορίτσια που στόλισαν τα τραγούδια μου με τη μοναδική φωνή τους.
Έτσι παίρνει χρώμα η κάθε στιγμή… έτσι ψηλώνει και βγάζει φτερά κάθε μου όνειρο, για να κάνει ένα καινούριο ταξίδι και να φτάσει ακόμα πιο μακριά.

Έρχεται την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου από την Panik Records.Εσείς όμως θα ακούσετε όλα τα τραγούδια του δίσκου πρώτοι από όλους το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 18.00 – 20.00 και την Κυριακή  29 Οκτωβρίου 10.00 – 12.00 στο δικό σας αγαπημένο ραδιόφωνο!!!

3