Αντώνης Γραβάνης: Ενημερωθήκαμε για την κίνηση των ημερών και την κατάσταση που επικρατεί

Τους επαγγελματίες στην Δημοτική Αγορά Κομοτηνής επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη και συνοδευόμενος από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Νίκο Στεργίου και τον Γενικό Γραμματέα Παντελή Χαβιαρά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για Καλή Ανάσταση ήταν κυρίως η ενημέρωση για την κίνηση των ημερών αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί από τιςεπιπτώσεις του πολέμου αλλά και της ενεργειακής κρίσης.

Υποτονική την χαρακτήρισαν οι επαγγελματίες την κίνηση, εκτός των 2-3 τελευταίων ημερών πριν την Λαμπρή και κυριαρχούσε η αγωνία και η αβεβαιότητα τι θα γίνει μετά την εορταστική κίνηση.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνης δήλωσε: Ενημερωθήκαμε για την κίνηση των ημερών και την κατάσταση που επικρατεί. Οι συγκυρίες, λόγω της ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεων του πολέμου, είναι δυσμενείς για τις επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο μας, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο για την ενίσχυση και την στήριξη τους. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας και τους επαγγελματίες της γειτονιάς μας. Αυτό που κυριαρχεί όμως είναι η ελπίδα για καλύτερες μέρες. Άλλωστε, μετά το Γολγοθά, ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Καλό Πάσχα!

Διαβάστε επίσης:  Δήμος Κομοτηνής: Θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα για την αντιμετώπιση του καύσωνα

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News