ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ INTERPLAST

Η σωστή επιχειρηματικότητα, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια ανταμείβονται. Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε ύφεση υπάρχουν όμως επιχειρηματίες που προσπαθούν για τις επιχειρήσεις τους και δίνουν την μάχη όχι μόνο της διατήρησης τους αλλά και της εξάπλωσης τους ανοίγοντας τα “φτερά” τους και σε νέες αγορές.

Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και της προσπάθειας να διατηρηθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σε υψηλά standard. Έτσι λοιπόν και η δική μας εταιρεία Interplast που δραστηριοποιείται στην Ροδόπη ανταμείβεται για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό της και την προσπάθεια της να διατηρεί ψηλά των πήχη των προϊόντων της!!!

Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει με αφετηρία την Κομοτηνή και προορισμό την μακρινή Πορτογαλία και συγκεκριμένα σε Φαρμακευτική Εταιρεία, για το Aqua Plus Prins, όπου θα ταξιδέψει το φορτηγό της εταιρείας με προϊόντα που παράγονται στην Θρακική γη.

Μια επιχειρηματική δράση που μας κάνει υπερήφανους και προσδίδει κύρος στην εγκαταλειμμένη κατά τα άλλα Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής. Πάντα τέτοια να ευχηθούμε στην Διοίκηση και στο Προσωπικό της Εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:  Η Κομοτηνή θα υποδεχτεί σήμερα τον Οικουμενικό Πατριάρχη - Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης του

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η INTERPLAST

H Interplast παράγει Ολοκληρωμένα Συστήματα Πλαστικών Σωληνώσεων, Υψηλών Προδιαγραφών, που βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού και αποχέτευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στους τομείς της οικοδομής, των τεχνικών έργων και των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Σκοπός της εταιρείας είναι να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό. 

H κεντρική διοίκηση του ομίλου εδρεύει στην Κομοτηνή όπου συντονίζονται καθημερινά όλες οι παραγωγικές δράσεις των βιομηχανικών μονάδων. Στη BI.ΠE. Kομοτηνής, σε έναν χώρο 40.000 τ.μ., πραγματοποιείται η παραγωγή πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων και στο Mενίδι Aττικής σε έναν χώρο 6.000 τ.μ. στεγάζονται η Διεύθυνση Νοτίου Ελλάδας της Interplast και η μονάδα παραγωγής ορειχάλκινων εξαρτημάτων της θυγατρικής της, ELVIOM.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News