ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΩΣΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσιάστηκε το λογότυπο του Δήμου Κομοτηνής των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό. Το λόγοτυπο φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς και εθελοντικά ο Κομοτηναίος γραφίστας Γιώργος Παπαλεξάνδρου.

Ένα λογότυπο σε minimal γραμμές, με ξεκάθαρο σχεδιασμό, ευδιάκριτο όπου οι αριθμοί μπλέκονται μεταξύ τους παραπέμποντας στην πλοκή της ιστορίας του τόπου μας, περιλαμβάνοντας κτίρια-μνημεία της Κομοτηνής που δείχνουν με μια ματιά την πολύχρονη ιστορία της πόλης. Το χρώμα του γαλάζιο σαν τον ουρανό όπως δήλωσε ο κος Παπαλεξάνδρου και το φόντο πράσινο, συμβολίζοντας την ιερή γη της Θράκης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τον κ. Παπαλεξάνδρου για την εθελοντική του προσφορά στην ιστορία του τόπου και αμέσως ανακοίνωσε ότι αυτό το λογότυπο θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της πόλης για όλο το 2020. Όλα τα προϊόντα που θα ταξιδεύουν εκτός Κομοτηνής θα έχουν πάνω τους το συγκεκριμένο λογότυπο, όλες οι δράσεις που θα πραγματοποιούνται θα φέρουν το επετειακό λογότυπο.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ανάφερε στη ομιλία του ότι θα δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα όπου κάθε μήνα θα αναρτούνται οι επετειακές δράσεις – εκδηλώσεις. Δράσεις – εκδηλώσεις που θα έχουν σχέση με ανέγερση μνημείου, συνέδρια, ημερίδες, έκδοση επετειακού γραμματοσήμου, λευκώματος, χορούς, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:  Η Κομοτηνή υποδέχτηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Από την πλευρά του ο δημιουργός κος Παπαλεξάνδρου στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ότι ήταν ένα προσωπικό στοίχημα ευθύνης για τον ίδιο, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τον κ. Μαρίνο Τόκα για την μουσική επένδυση του βιντεο της παρουσίασης του λογότυπου και ευελπιστεί να γίνει ένα καλό και δυνατό brand για την πόλη. Και να μείνει ως παρακαταθήκη στον δήμο όπως είχε κάνει στο παρελθόν και ο πατέρας του που είναι ο εμπνευστής του «Θράκα Ιππέα» που εικονίζεται στο έμβλημα του δήμου Κομοτηνής

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία με τον Γρηγόρη Μπιθικωτση, την Ελεάννα Βαρελά, τον Θάνο Ματζίλη και με τη συνοδεία της δεκαμελούς ορχήστρας «Ρυθμός».

.

Συμβαίνει τώρα… Επίσημη παρουσίαση του επετειακού λογότυπου του Δήμου Κομοτηνής για τα 100 χρόνια της Ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό. #diavlos924

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News