ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΩΣΤΗ

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 29 Αυγούστου τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Μεγάρου στον Σώστη του Δήμου Ιάσμου. Ένα κτίριο το οποίο έμεινε για πολλά χρόνια στην απραξία και από σήμερα βρίσκεται στις επάλξεις για την εξυπηρέτηση των δημοτών του Δήμου Ιάσμου.

Στο δυόροφο οίκημα, στο κέντρο του οικισμού, από σήμερα θα λειτουργεί το ΚΕΠ του Σώστη το οποίο θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες τόσο του Σώστη όσο και των γύρω οικισμών. Εκεί θα βρίσκεται και η έδρα του τοπικού Αστυνόμου, ο οποίος διεκπεραιώνει ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, ενημερώνει, διευκολύνει και κατευθύνει τους πολίτες σχετικά με τη διαδικασία ρύθμισης ζητημάτων που εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Τέλος υπάρχει το γραφείο του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου αλλά και μία αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου.

Σημαντική και η μεταφορά της Υπηρεσίας ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης από τον Ίασμο στον Σώστη. Τιμώντας τον ιστορικό οικισμό του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν τηρεί την προεκλογική δέσμευση του για την αποκέντρωση της λειτουργίας του δήμου και υποσχέθηκε ότι εκτός απροόπτου κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στο νέο δημοτικό μέγαρο Σώστη δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες της περιοχής να συναντιούνται μαζί του και να καταγράφονται τόσο προτάσεις δράσεων όσο και προβλήματα για την άμεση διεκπεραίωση τους.

Διαβάστε επίσης:  Την Ιερά Κοινότητα του Άγιου Όρους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου στον Ίασμο

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜΘ Τζιχάν Ιμάμογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών Ρουκιέ Ρισγγίτς , ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου, πρώην Δήμαρχος Σώστη, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συσωμη η δημοτική παράταξη “Εμπρός” του Δήμου Ιάσμου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννης Βεζυργιαννίδης, πρώην Δήμαρχος Σώστη και δημότες του Δήμου Ιάσμου

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News