“ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 81 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΠΑΛΕΨΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ (φωτογραφίες & βίντεο)

Ο Ντίνος Χαριτόπουλος ξανά στον πολιτικό στίβο και στην διεκδίκηση για μία ακόμη φορά της διοίκησης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών. Σε ένα κατάμεστο συνεδριακό κέντρο στις Σάπες, ο πρώην Δήμαρχος παρουσίασε τον συνδυασμό που θα ηγηθεί καθώς και 81 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

“Επανεκκίνηση” το όνομα του συνδυασμού, με τον Ντίνο Χαριτόπουλο να θέλει να δημιουργήσει έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο δυνατό με προοπτικές για τους νέους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες του Δήμου. Ένας Δήμος που όπως τόνισε αρκετές φορές στην ομιλία του ο κος Χαριτόπουλος παράκμασε με την νυν δημοτική αρχή να μην προσπαθεί να βρει και να διεκδικήσει επενδυτικά προγράμματα για την πρόοδο του Δήμου .

Με εμπειρία, όραμα, αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά όπως τόνισε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών θα καταφέρουμε πολλά για την ανάπτυξη του Δήμου και για όλους τους κατοίκους της , χριστιανούς και μουσουλμάνους. Και όπως χαρακτηριστηκά τόνισε ο Δήμος δεν χρειάζεται γραβάτες και κουστούμια αλλά φόρμες εργασίες και συνεχή παρουσία πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Το ψηφοδέλτιο του μετέχουν στελέχη από όλους τους συνδυασμούς του νυν δημοτικού συμβουλίου αλλά και από όλο το κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

Διαβάστε επίσης:  Για τα λιμάνια,το σπήλαιο του Κύκλωπα και τα αντιπλημμυρικά έργα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης από τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών

Στο τέλος της ομιλίας του προσκάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση” λέγοντας χαρακτηριστηκά ότι ” με τιμά η πολυπληθής παρουσία σας σήμερα και με φέρνει μπροστά σε πολλές ευθύνες . Πραγματικά με συγκινήσατε αλλά με τρομάξατε κιόλας γιατί το να λέμε ορισμένα πράγματα εκ του ασφαλούς είναι εύκολο, το να είμαστε όμως μπροστά σε τόσα μάτια, τόσα μυαλά και τόσες κρίσης δεν είναι εύκολο. Δεν φοβάμαι όμως και να ξέρετε ότι μαζί θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία για να κάνουμε έναν Δήμο Μαρωνείας Σαπών στην θέση που αξίζει και να γίνει πρότυπο πανελλαδικά” κατέληξε ο κος Χαριτόπουλος.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News