Η ΤΑΜΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ 92,4 ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα και απόλυτο fashion icon της ελληνικής μουσικής σκηνής την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου προκειμένου να μετέχει στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Κομοτηνής και η ΔΕΚΕΠΠΑΚ.

Ευδιάθετη, ανανεωμένη και με θετική αύρα συνομίλησε στον αέρα του Δίαυλου 92,4 από το εξωτερικό στούντιο που στήθηκε στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε με τον Πάνο Τσουμπερλή.

Ερωτήθηκε για την 2η συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας στο BOX μαζί με τις Μέλισσες, καθώς και για το νέο της τραγούδι που υπογράφουν οι Μέλισσες με τίτλο “Να με πάρεις μακριά” που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες απο την Minos EMI Universal.

Στην ερώτηση για το θέμα της Eurovision και αν θα ήθελε να μετέχει η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είπε ότι θα ήταν τιμή της μία τέτοια πρόταση. Και συνεχίζοντας στο θέμα της Eurovision o Πάνος Τσουμπερλής την ρώτησε για το ενδιαφέρον της Κύπρου που θέλει να εκπροσωπηθεί από την ίδια στον φετινό διαγωνισμό που θα γίνει στο Τελ Α Βιβ του Ισραήλ η Τάμτα απάντησε ότι επίσημα ακόμη δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση είναι σε συζητήσεις αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί. Πάρα ταύτα συνέχισε η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι θα ήταν τιμή της να εκπροσωπήσει είτε την Κύπρο είτε την Ελλάδα είτε ακόμη και την χώρα καταγωγής της την Γεωργία.

Διαβάστε επίσης:  Στον Πανσερραϊκό θα αγωνίζεται ο 18χρονος πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ Αλέξανδρος Τσομπανίδης

Το ραντεβού μετά και την συνομιλία μαζί της δόθηκε στην κεντρική σκηνή στην πλατεία της Κομοτηνής όπου ετοίμασε ένα συναυλιακό πρόγραμμα σε dance ρυθμούς κυρίως με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News