ΚΔΑΠ “ΜΠΟ…YES”: ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης “Μπο..yes”

Το ΚΔΑΠ “Μπο…yes” είναι ένα σύγχρονο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει βιωματική μάθηση στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Η καινοτομία του είναι ότι στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα δεν επέλεξε την “εύκολη λύση” και τα κοινότυπα προγράμματα αλλά επέλεξε έναν σύγχρονο τρόπο δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης.

Στόχος του ΚΔΑΠ “Μπο…yes” είναι μέσα από το παιχνίδι να περάσει στους μικρούς μαθητές γνώσεις, αξίες, ερεθίσματα και να διεγείρει την δημιουργικότητα τους, τον τρόπο σκέψης αλλά και την μάθηση.

Τα 30 και πλέον θεματικά αντικείμενα, όπως mindcraft, θεατρικό και μουσικό παιχνίδι, αστρονομία, δημιουργική μαγειρική, ART n Fun, προετοιμασία για την επόμενη ημέρα κτλ αποδεικνύουν την θέληση και το μεράκι της Δ/ντριας του ΚΔΑΠ κας Νάσια Τζαμπάτζογλου μαζί με την ομάδα της να μεταδώσουν γνώσεις και ερεθίσματα μέσα από το παιχνίδι και την βιωματική μάθηση.

Στις παροχές του ΚΔΑΠ “Μπο…yes” εντάσσονται και οι δωρεάν Open Day’s όπου γονείς και κυρίως παιδιά έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον χώρο και να παρακολουθήσουν ένα ολιγοήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προκειμένου να μάθουν αλλά και να ενημερωθούν δια ζώσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα τελέσει τον επίσημο σχολικό αγιασμό

“Το χαμόγελο των παιδιών, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας” θα τονίσει η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Μπο…yes Νάσια Τζαμπάτζογλου. Και συνέχισε λέγοντας ότι μια επίσκεψη και μία δια ζώσης ενημέρωση σίγουρα θα βάλει σε θετική σκέψη του γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών, ώστε να είμαστε η επιλογή τους για την δημιουργική και εκπαιδευτική απασχόληση των παιδιών τους”

Το ΚΔΑΠ “Μπο..yes” βρίσκεται στην Αϊδινίου 4 στην Κομοτηνή με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2531103232

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News