Κομοτηνή: Στήριξη του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην τοπική αγορά της Κομοτηνής

Εκεί που “καρδιοχτυπούν” οι επαγγελματίες της Κομοτηνής βρέθηκε παραμονή της Πρωτοχρονιά ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο βουλευτής επέλεξε να βρεθεί στην καρδιά της Κομοτηνής μέσα στα καταστήματα των επαγγελματιών που στέκουν δυναμικά όρθιοι προσπαθώντας να κρατήσουν τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους ανοικτές παρά τα όποια προβλήματα δημιούργησε η οικονομική κρίση και η πανδημία.

Συνομιλώντας μαζί τους, καταγράφοντας για μία ακόμη φορά τα προβλήματα τους και σφυγομετρώντας την καταναλωτική κίνηση ο κος Στυλιανίδης ευχήθηκε στους επαγγελματίες για τον ερχομό της νέας χρονιάς και προσπάθησε να τους “τονώσει” ευχόμενος ότι το 2022 θα είναι σίγουρα καλύτερο και πιο αναπτυξιακό από το 2021.

“Η υγειονομική κρίση μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Πατρίδα, οικογένεια, πίστη, υγεία, ζωή είναι οι αξίες που αποτελούν την αφετηρία μας για ένα νέο ξεκίνημα για μας, για τη Ροδόπη και για την Ελλάδα. Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο και δυνατό το 2022” είπε χαρακτηριστικά ο κος Στυλιανίδης.

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα τελέσει τον επίσημο σχολικό αγιασμό

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News