Κομοτηνή – Το “Santa Run” έδωσε παλμό και χρώμα στην πόλη

Το “Santa Run” επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας και έδωσε χρώμα και παλμό στην πόλη της Κομοτηνής, με διοργανωτές την δράση Santa Run Κομοτηνής, τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Το ραντεβού δόθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5.30 στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής με σωματεία, συλλόγους, σχολεία και πολίτες να μετέχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση!!! Οι συμμετέχοντες είχαν ως όρο να φορούν την στολή του Άη Βασίλη ή ένα αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και κόκκινη μάσκα όπου τα έσοδα από την πώληση τους είχαν ως σκοπό την στήριξη Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

Οι “Αγιο-Βασίληδες” με αφετηρία το πάρκο της Αγ. Παρασκευής περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στους εμπορικούς δρόμους με τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης. Ο τερματισμός τους σήμανε και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την εβδομάδα φιλοξενίας της Ιερής Εικόνας "Άξιον Εστί"

Η δράση ολοκληρώθηκε με την συναυλία του Μύρωνα Στρατή και της Μιρέλας Πάχου που ξεσήκωσαν και διασκέδασαν το πλήθος του κόσμου που έδωσε το παρόν στην εορταστική αυτή ημέρα.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News