ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα. Η συνάντηση πέραν των εθιμοτυπικών θεμάτων είχε ως αντικείμενο τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έθεσε στον Υφυπουργό μια σειρά ζητημάτων, που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης από την πλευρά του Υπουργείου. Ζητήματα, επί παραδείγματι, που προέκυψαν από την τελευταία θεομηνία, που έπληξε την περιοχή μας και που επέφερε καίριο πλήγμα στο φετινό εισόδημα των αγροτών. Αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άρδευση και γενικότερα με τη στήριξη του εισοδήματος και του έργου των αγροτών  και των κτηνοτρόφων μας.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει με προσοχή τα θέματα που του έθεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής και θα επισπεύσει τις διαδικασίες αποζημιώσεων, αλλά και παρεμβάσεων εκ μέρους του Υπουργείου ούτως ώστε να στηριχτούν έμπρακτα και αποτελεσματικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Δήμου μας. 

 

Διαβάστε επίσης:  Ιερή Εικόνα "Αξιον Εστί": Το πρόγραμμα όλων των ημερών κατά την παραμονή της στην Κομοτηνή

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News