ΝΕΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑΣΗΣ & ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάνθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το έτος 2017. Νέες απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης εντός της Κομοτηνής που χρήζουν την προσοχή των οδηγών.

  1. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα της οδού Εγνατίας, ήτοι σε όλο το μήκος της οδού Εγνατίας πλην των κατασκευασμένων εσοχών όπου θα επιτρέπονται η στάση και η στάθμευση.
  2. Την επέκταση του χώρου εισόδου εξόδου οικοδομής επί της Λ Ηρώων 108 – Αθ. Μαλετσίδη, ώστε αυτή να καλύπτει το 50% της όψης της οικοδομής επί της οδού Αθ. Μαλετσίδη.
  3. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης μπροστά από την δυτική είσοδο του Νεκροταφείου Μέστανλη.
  4. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης  οικοδομής επί της οδού Κουντουριώτη 64.
  5. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ  επί της οδού Δομεστίχου μπροστά από την είσοδο του 3ου Νηπιαγωγείου, για εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ.
  6. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της  οικοδομής επί της οδού Κούλογλου 2 & Γ. Νικολάου.
  7. Τον καθορισμό θέσης φορτοεκφόρτωσης στην  οδό  Αγχιάλου στο τμήμα από την οδό Ελευθερίου Ψάλτη έως είσοδο ΣΟΑ. Η ακριβής θέση και οι διαστάσεις θα καθορισθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.
Διαβάστε επίσης:  Ιερή Εικόνα "Αξιον Εστί": Το πρόγραμμα όλων των ημερών κατά την παραμονή της στην Κομοτηνή

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News