Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ 92,4 (+ ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Δημήτρης Μπάσης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας με την ορχήστρα του στο 5ο Φεστιβαλ Μπύρας που διογράνωσε ο Δήμος Κομοτηνής και η ΔΕΚΕΠΠΑΚ. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία και να συνομιλήσουμε με τον Δημήτρη Μπάση και να συνομιλήσουμε μαζί του λίγο πριν την εμφάνιση του για τα 21 και πλέον χρόνια μουσικών ταξιδιών, τις εμφανίσεις του, το καλοκαιρινό του ταξίδι σε πολλές περιοχές ανα την Ελλάδα αλλά και τα επόμενα μουσικά του σχέδια.

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου που το ύφος των τραγουδιών που ερμηνεύει καθώς και το ηχόχρωμα της φωνής του δημιούργησαν μέχρι και σήμερα μία διαφορετική μουσική κουλτούρα. Εχει συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής τόσο ερμηνευτικά όσο και συνθετικά χαρίζοντας μας μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας όπως «Ψίθυροι Καρδιάς»,  «Σπασμένο καράβι», «Τι τα θέλεις», «Χαμοπούλια», «Ξαφνικά η καρδιά», «Η ζωή» και πολλά ακόμη τόσο δικά του όσο και άλλων συνθετών όπως Θεοδωράκη, Νικολόπουλο κα. Τελευταία του δισκογραφική δουλειά είναι το single “Χάνομαι” σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου και κυκλοφορεί απο την Heaven music.

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Σχολικός Αγιασμός παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ενώπιον της Παναγίας «Άξιον εστίν»

Παρακολουθείστε τι είπε στον συνεργάτη του Δίαυλου 92,4 Μιχάλη Δρούγκα ο αγαπημένος καλλιτέχνης λίγη ώρα πριν ανέβει στην σκηνή και μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες του. #diavlos924

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News