Ο Καβαλιώτης Σωτήρης Παπαδόπουλος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

Στα πλαίσια της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε, από το 2ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (2ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: της Γενικής Διεύθυνσης  Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

Νέος λοιπόν Γενικός Διευθυντής της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζεται ο Σωτήρης Παπαδόπουλος.

Λίγα λόγια το ποιος είναι ο Σωτήρης Παπαδόπουλος:

Πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου ολοκλήρωσα και τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές.
Έχω ανακηρυχθεί Διδάκτορας του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά.

Μόνιμος υπάλληλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας (Δνση Γεωργίας) από το 1999 είναι επιστημονικός συνεργάτης – καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος από το 2018.

Έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας ΑΜΘ (2014-2019) εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας το 2019.

Διαβάστε επίσης:  Η ανάπτυξη των Βιομηχανικών Περιοχών της ΠΑΜΘ στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπόνων (από το 2016) και πρώην Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Καβάλας (2012-2016).
Εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνέλευσης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (από το 2019).

Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Δέσποινα Ιατρού και έχουμε 2 παιδιά, τον Θοδωρή και την Αλεξάνδρα.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News