ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μια ανθρώπινη αλυσίδα δημιουργήθηκε από πολίτες του Δήμου Κομοτηνής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτων ανάγκης για τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Βόρειας Εύβοιας.

Στις δύο προηγούμενες εβδομάδες συγκεντρώθηκαν στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής  τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής. Με τη βοήθεια των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής και την ουσιαστική συνδρομή εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατηγοριοποιήθηκαν και συσκευάστηκαν τα προϊόντα σε 13 παλέτες.

Χθες το απόγευμα αναχώρησε το καραβάνι αλληλεγγύης για τη Βόρεια Εύβοια χάρη και στην ευγενική πρωτοβουλία για δωρεάν μεταφορά όλων των προϊόντων από την εταιρία εθνικών μεταφορών ECO του Ευστράτιου Μηξιούδη και σήμερα το πρωί παραδόθηκαν στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Στην υλική βοήθεια περιλαμβάνονται προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία του ΚΤΕΛ Ροδόπης τα οποία πακετάρισε ο Δήμος Κομοτηνής καθώς επίσης της Ενορίας Αρίσβης και του Σωματείου Καράτε Ζίου Ζίτσου του Πάρη Μαρινέλη.

Διαβάστε επίσης:  Ιερή Εικόνα "Αξιον Εστί": Το πρόγραμμα όλων των ημερών κατά την παραμονή της στην Κομοτηνή

Ο Δήμος Κομοτηνής ευχαριστεί ξεχωριστά τον καθένα δημότη για την ανταπόκριση στο προσκλητήριο αλληλεγγύης και ιδιαιτέρως τον κ. Μηξιούδη για τη δωρεάν μεταφορά.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News