Σε σύγχυση και πανικό βρίσκεται ο “Σουλτάνος” Ερντογάν στη θέα των επιβλητικών Rafale που κοσμούν το ελληνικό «οπλοστάσιο»

Μπροστά στη θέα του «εφιάλτη» των Rafale ο «Σουλτάνος» Ταγίπ Ερντογάν έσπευσε για εθνικοπατριωτικές δηλώσεις, ωστόσο πιστευτός έγινε από ελάχιστους.

Η Ελλάδα πλέον έχει στη διάθεσή της τον απόλυτο εφιάλτη της Τουρκίας. Τα 6 γαλανόλευκα Rafale έχουν φέρει τρόμο στην Άγκυρα, με τον Ταγίπ Ερντογάν να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφέροντας πως η Τουρκία κατασκευάζει τα δικά της αεροπλάνα, κάτι που είναι προφανώς ένα ακόμη αφήγημα της Άγκυρας.

«Κατασκευάσαμε τα δικά μας αεροπλάνα, κατασκευάσαμε τα δικά μας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, κατασκευάσαμε τα δικά μας οπλισμένα αεροσκάφη και τώρα ξέρετε ποιος τα θέλει από εμάς; Εκείνες οι μεγάλες χώρες που έλεγαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, τώρα αυτές τα ζητούν αυτά τα αεροπλάνα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 απευθυνόμενος στους προέδρους των κοινοτήτων της χώρας του. Ποια χώρα ζήτησε αεροπλάνα από την Τουρκία, είναι μια άλλη ιστορία που μάλλον μόνο στην Άγκυρα είναι γνωστή…

«Έχουμε δείξει εδώ και αιώνες ότι μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε οι άλλοι λένε ότι δεν είστε ικανοί να κάνετε, δεν έχετε το διαμέτρημα, τη δύναμη σας ή το μυαλό, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Είδαμε ότι όλα όσα μας παρουσιάζονται κάτω από διάφορους μανδύες εδώ και αιώνες, είναι ανοησίες που λέγονται για να μας πάνε πίσω σε θέματα δημοκρατίας και ανάπτυξης», πρόσθεσε στο παραλήρημά του ο Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:  Μετανάστες: "Οι Τούρκοι μας έβαλαν στις βάρκες και μας έσπρωξαν στην Ελλάδα"

Τέλος, ο Ερντογάν πρόσθεσε ακόμη ένα «όνειρο» στον ήδη τεράστιο τουρκικό αφηγηματικό κατάλογο, καθώς δήλωσε πως η χώρα του θα φτάσει να είναι στις 10 ισχυρότερες του πλανήτη, την ώρα που η οικονομία έχει φτάσει κάτω από το… μηδέν και ο λαός δεν έχει να φάει ούτε ψωμί!

«Πορευόμαστε προς τον στόχο να βάλουμε τη χώρα μας στις 10 κορυφαίες χώρες του κόσμου, σπάζοντας ένα ένα τα δεσμά που έχουμε στα πόδια μας εδώ και σχεδόν 85 χρόνια και τους ζυγούς στους οποίους είχαμε καταδικαστεί», ανέφερε ο «Σουλτάνος».

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News