Στον Πανσερραϊκό θα αγωνίζεται ο 18χρονος πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ Αλέξανδρος Τσομπανίδης

Ο νεαρός 18χρόνος Κομοτηναίος επαγγελματίας τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσομπανίδης ανέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή την εξέλιξη της πορείας των προβλημάτων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο ΑΟ Ξάνθης τιμώντας το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι μαζί του.

Μετ΄σ και την ανακοίνωση ότι “ελευθερώθηκε” από τον ΑΟ Ξάνθης πολλές ομάδες θελήσαν να συμπεριλάβουν τον νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ στα roadster τους.

Συνομιλώντας λοιπόν μαζί τους, ο νεαρός Κομοτηναίος επαγγελματίας τερματοφύλακας επέλεξε να υπογράψει με την ομάδα του Πανσερραϊκό ενισχύοντας την Σερραίική ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδο της στην Super League.

Έτσι λοιπόν μετά τον πολλά υποσχόμενο 16χρονο Εβρίτη μεσοεπιθετικό Σαράντης Τσελεμπάκης που και αυτός αναδείχτηκε από τον ΑΟ Ξάνθης και υπέγραψε με την Νίκη Βόλου. Ήρθε και η σειρά του 18χρονου Κομοτηναίου γκολκίπερ Αλέξανδρο Τσομπανίδη να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ιστορικό σύλλογο του Πανσερραϊκού.

Να ευχηθούμε στους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους θρακιώτες ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να επισημάνουμε σε όλα τα νεαρά παιδιά ότι οι στόχοι κατακτιούνται με πολύ δουλειά, θυσίες και πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Τα δύο αυτά θρακιωτόπουλα είναι η απόδειξη.

Διαβάστε επίσης:  Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Ροδόπη - Κλειστή η επισκεψιμότητα στην Νυμφαία

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News