ΣΥΜΒΑΣΗ 1.391.179 ΕΥΡΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

Υπογράφηκε την Πέμπτη 19 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας «Korinthian Palace Catering Α.Ε.» Ηλία Κακογιάννη η σύμβαση, συνολικής αξίας 1.391.179,56€, για την Προμήθεια Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ” του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)  για τις ανάγκες της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ», για τα Είδη Παντοπωλείου, τα Τυροκομικά Είδη και τα Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Στη συνάντηση με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Korinthian Palace Catering Α.Ε.» συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Ιωάννης Μουρτίδης η υπεύθυνη υλοποίησης έργου του ΤΕΒΑ Αρχοντούλα Τσάτσικου και η Αθανασία Καζάκου, στέλεχος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.

Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Κομοτηνής, θα προχωρήσει στην υπογραφή και των υπολοίπων συμβάσεων του σχετικού διαγωνισμού, οι οποίες αφορούν στην προμήθεια κρέατος και ελαιόλαδου, συνολικής αξίας 324.856,47€ και 85.590,72€, αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης:  Γραβάνης: Ομολογία αποτυχίας του Δημάρχου κ. Γκαράνη η «απώλεια» άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για το εμπορικό κέντρο

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News