Τα κατάφερε το 9ο Δημοτικό Σχολείο κέρδισε 2 βραβεία στο διαγωνισμό “Κουκλοπαιζουμε”

Τα κατάφερε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και απέσπασε δύο βραβεία στον διαγωνισμό “Κουκλοπαίζουμε” που πήρε μέρος με την παράσταση “Η Μητέρα Φύση αρρώστησε”

Τα βραβεία που κέρδισε είναι:

  • Βραβείο ολοκληρωμένης καλλιτεχνικής άποψης (κριτική επιτροπή)
  • Βραβείο κοινού

Ο υπεύθυνος δάσκαλος Γιώργος Λυμπέρης που συντόνισε την όλη προσπάθεια ενθουσιασμός δήλωσε: Νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων που αναγνωρίστηκε η δουλειά μας από την κριτική επιτροπή και πήραμε ένα τόσο σπουδαίο βραβείο σε πανελλήνιο επίπεδο. Τι να πω για όλους και όλες εσάς που μας ψηφίσατε!! Όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι δύναμη δώσατε στα παιδιά αλλά και σε εμένα.

Χίλια ευχαριστώ πάνω από όλα στα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν αλλά και που αποτέλεσαν έμπνευση για μένα. Τεράστιο ευχαριστώ στη διευθύντρια του 9ου Μαρίνα Μολλά, που μου έδωσε λευκή επιταγή για να δουλέψω έτσι όπως πρέπει, στις συναδέλφους Δήμητρα Αρμεντζου και Γραμματουλα Μουσουρίδου που με βοήθησαν ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζομουν, αλλά και στους υπόλοιπους συναδέλφους του σχολείου για τις ενθαρρυντικές τους κουβέντες όλη τη χρονιά. Στους συναδέλφους των άλλων σχολείων της περιοχής, στους γονείς του σχολείου αλλά και των υπόλοιπων σχολείων της Κομοτηνής. Σε όλους τους φίλους που μας ψήφισαν. Στο εικαστικό θέατρο κούκλας Πράσσειν Άλογα – prasinaloga.gr και σε όλη την ομάδα που δούλεψε για τον διαγωνισμό “Κουκλοπαιζουμε”.

Πιστεύω πως στο δημόσιο σχολείο γίνονται θαύματα. Σε μια εποχή που το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής δυστυχώς δεν έχει τη θέση που του αξίζει, μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους! Κι όπως είπα κ στην ομιλία μου, στην εκπαίδευση μπορεί να μην ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία αλλά όλοι μπορούμε να φτάσουμε στον ίδιο προορισμό.

Αυτή την ημέρα θα τη θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. “

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News