ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ 92,4

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η οικογένεια του Δίαυλου 92,4 τηρώντας το έθιμο αλλά και ορίζοντας την νέα δημιουργική ραδιοφωνική χρονιά. Αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε ο απαιτούμενος αγιασμός για την υγεία των μελών και των οικογενειών του ραδιοφώνου την βασιλόπιτα έκοψε η Διευθύντρια του Σταθμού Έλλη Τσομπανίδου, ευχόμενη σε όλους υγεία και δημιουργικότητα μιας και οι απαιτήσεις για την νέα χρονιά θα είναι περισσότερες προκειμένου ο Δίαυλου 92,4 να αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά το πρώτο ραδιόφωνο της Ροδόπης τόσο στις επιλογές των ακροατών όσο και των επαγγελματιών που το επιλέγουν για την προβολή τους.

Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, συντονισμό και πολύ δουλειά και αγάπη η οικογένεια του Δίαυλου 92,4 έδωσε την υπόσχεση ότι και το 2018 η ραδιοφωνία της Ροδόπης θα χτυπάει στους ρυθμούς του Δίαυλου 92,4!!!

Τυχεροί της βραδιάς (ενός φλουριού και ενός ακόμη δώρου που φρόντισε η Διεύθυνση να υπάρξει για τους μη τυχερούς του φλουριού) ο Δημήτρης Ναλμπάντης, τον οποίο και απολαμβάνετε κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20.00 – 22.00 το βράδυ και ο Μιχάλης Δρούγκας, ο ένας εκ των δύο λεγάμενων τον οποίο ακούτε κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 19.00 – 21.00.

Διαβάστε επίσης:  Ορεστιάδα: Κομοτηναίος χορευτής πέθανε λίγο μετά την ολοκλήρωση των χορών

Ευχαριστούμε τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο για την τιμή που μας έκανε να τελέσει το μυστήριο του Αγιασμού και να ευλογήσει την Βασιλόπιτα μας

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News