Το “καλλιτεχνικό σπίτι” του Αντώνη Ρέμου μεταμόρφωσε ο Κομοτηναίος αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης με την ομάδα του

Ο επιτυχημένος και πολυβραβευμένος Κομοτηναίος αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης και οι συνεργάτες του μαζί με μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο ήταν αυτοί που ανέλαβαν την «μεταμόρφωση» της Ιεράς Οδού σε ΝΟΧ όπου θα είναι το φετινό χειμερινό “καλλιτεχνικό σπίτι” του αγαπημένου καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου.

«Ο χώρος έχει κάτι από την ψυχή του Αντώνη» ανέφερε ο αρχιτέκτονας, ο εσωτερικός χώρος ξηλώθηκε και φτιάχτηκε από την αρχή. Αίσθηση προκαλούν οι εικαστικές επιλογές του Βαγγέλη Καπόπουλου που δίνουν ιδιαίτερη φινέτσα όπως και ο εξαιρετικός σχεδιασμός των φωτισμών.

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα» χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον τραγουδιστή ο γνωστός επιχειρηματίας και παραγωγός Ηλίας Μαρασούλης ο οποίος μίλησε κλαίγοντας από συγκίνηση σε μια ανεπίσημη μικρή πρεμιέρα για τους δημοσιογράφους. Η ομάδα των ειδικών που ασχολήθηκαν με το χώρο τόλμησαν ένα πρωτότυπο όσο και φιλόδοξο εγχείρημα συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία.

Από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα τραγουδάνε στην μεταμορφωμ΄ένη Ιερά Οδό, NOX οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου και Χριστίνα Ράλλη, ενώ από την παρέα δεν θα λείπει – όπως πάντα – ο dj Αντώνης Δημητριάδης. Kκαλλιτεχνική επιμέλεια στο πρόγραμμα έχει κάνει ο Γιώργος Λύρας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News