ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΣ ΔΩΡΟ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΒΙΤΡΙΝΑ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής διοργάνωσε διαγωνισμό για την πιο όμορφη στολισμένη βιτρίνα καταστήματος στην Κομοτηνή. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε 21 Δεκεμβρίου με 31 Δεκεμβρίου και συμμετείχαν 14 βιτρίνες τοπικών καταστημάτων που δόθηκαν σε ψηφοφορία του κοινού μέσα από ειδική ψηφιακή πλατφόρμα ψηφοφορίας. Η βράβευση του νικητή πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία ανέδειξε ως πρώτο νικητή το κατάστημα “Έπιπλο Φως Δώρο Βενετίδης”, την δεύτερη θέση κατέλαβε το κατάστημα ενδυμάτων “No Name” και την τρίτη το κατάστημα με είδη ύπνου “Hypnos Project”.

Η κα Μαρία Βενετίδου παρέλαβε το βραβείο της από τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Νίκο Αγγελίδη και η οποία τόνισε στις δηλώσεις της ότι περιμένει κάθε χρόνο σαν μικρό παιδί να έρθουν τα Χριστούγεννα προκειμένου να στολίσει την βιτρίνα του καταστήματος αλλά και να καταφέρει η βιτρίνα να αποτελέσει πόλο έλξης για τους πελάτες. Ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν και κατέταξαν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους την βιτρίνα του καταστήματος της.

Η κα Σταυρούλα Πεχλεβάνη η υπεύθυνη του καταστήματος ένδυσης “Νο Νame” καθώς και ο κος Νίκος Μαριόλας ως στενός συνεργάτης της παρέλαβαν το βραβείο της δεύτερης ομορφότερης βιτρίνας από τον κ. Νίκο Ευκαρπίδη. Στις δηλώσεις της η κα Πεχλεβάνη τόνισε ότι στόχος του καταστήματος δεν ήταν η διάκριση στον διαγωνισμό αλλά να δημιουργήσουν μία ελκυστική βιτρίνα για να λειτουργήσει ανταποδοτικά στους πελάτες αλλάζοντας τους την ψυχολογία τους και επομένως προσελκύωντας τους να καταναλώσουν. Η κα Πεχλεβάνη ευχαρίστησε και αυτή με την σειρά της όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα του καταστήματος στον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Διαβάστε επίσης:  Στηρίζουμε με την ψήφο μας τα παιδιά του ΑΞΙΖΩ ΙΚΕ για τα Rural Inspiration Awards 2022

Η κα Κατσικάκη λόγο ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί για να παραλάβει το βραβείο της από τον κ. Ανέστη Βαφειάδη και αντα αυτής το παρέλαβα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Κωνσταντινίδου για να τους το παραδώσει.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά και τους περισσότερους από 2000 καταναλωτές που ψήφισαν για την ανάδειξη των νικητών. 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News