Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, μέλος πολιτικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας: Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας Κέντρων Υγείας στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης

Την ουσιαστική έλλειψη Κέντρων Υγείας στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης επισημαίνει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Βεζυργιαννίδης μετά και το τραγικό περιστατικό με το θάνατο συμπολίτη μας στη παραλιακή ζώνη του Δήμου Κομοτηνής.

Ο κος Βεζυργιαννίδης ζητά από την 4η ΥΠΕ να μεριμνήση άμεσα για το θέμα έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του κ. Βεζυργιαννίδη:

“Στο σημερινό τραγικό περιστατικό απώλειας ζωής συμπολίτη μας, στην παραλία της Αρωγής το ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έφτασε σε διάστημα μισής ώρας, χρόνος αναμενόμενος καθώς έπρεπε να έρθει από την Κομοτηνή.

Δυστυχώς, στο παραλιακό μέτωπο της Ροδόπης δεν λειτουργεί κανένα Κέντρο Υγείας, κάτι το οποίο σίγουρα θα πρέπει να επανεξεταστεί, καθώς ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα χιλιάδες είναι οι λουόμενοι Έλληνες και ξένοι.

Στην περιοχή του Φαναρίου όπου συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών, θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός και συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 4ης Υ.Π.Ε και ΕΚΑΒ., έτσι ώστε, τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, να αντιμετωπίζονται άμεσα και έγκαιρα, παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά.”

Διαβάστε επίσης:  Στην 86η ΔΕΘ συμμετέχει το ΕΒΕ Ροδόπης με δικό του περίπτερο

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News