Κομοτηνή – Σύγκρουση λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ με τρίκυκλο στον δρόμο για την Πανεπιστημιούπολη

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 7 η ώρα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε λεωφορείο των Αστικών Κομοτηνής και σε τρίκυκλο, συνέβη έξω από τον οικισμό Ηφαίστου με σοβαρό τραυματισμό.

Το λεωφορείο των Αστικών Κομοτηνής κατευθυνόταν από την Πανεπιστημιούπολη προς την Κομοτηνή, σε ένα από τα καθιερωμένα δρομολόγια που πραγματοποιεί για τις ανάγκες των φοιτητών. Στην δυτική είσοδο του οικισμού Ηφαίστου και ενώ το λεωφορείο διερχόταν με χαμηλή ταχύτητα τρίκυκλο από από τον απέναντι δρόμο πετάχτηκε στο ρεύμα που κατευθυνόταν το λεωφορείο με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με τον τραυματισμό του οδηγού του τρικύκλου.

Στο σημείο του συμβάν κατέφθασε η τροχαία και το ΕΚΑΒ το οποίο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του τρικύκλου και τον οποίο μετέφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ είναι καλά στην υγεία του όπως και οι φοιτητές που μετέφερε αν και ήταν σοκαρισμένοι από το συμβάν. Αμέσως μετά την διακομιδή του τραυματία και την καταγραφή από την τροχαία του συμβάν το Αστικό συνέχισε το δρομολόγιο του για την αποβίβαση των φοιτητών στον προορισμό τους.

Διαβάστε επίσης:  Ντόρα Μπακογιάννη: Η Θράκη θα αναπτυχθεί ολόκληρη με το σύνολο της κοινωνίας της

Μετά την διακομιδή του τραυματία οδηγού του τρίκυκλου από το ΕΚΑΒ, κάτοικοι του οικισμού Ηφαίστου από τον οποίο και προερχόταν ο τραυματίας οδηγός, επιτέθηκαν σε Αστυνομικό που προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων και να απομακρύνει τους κατοίκους του οικισμού που βρέθηκαν στο σημείο (στο 05.10 του βιντεο που ακολουθεί)

Τα αίτια του τροχαίου θα διερευνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News