ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου, τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. κ. Χρήστο Μέτιο, τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, τον δήμαρχο Αρριανών κ. Ριτβάν Αχμέτ ενώ είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά μετά την πρόσφατη εκλογή τους, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Ιλχάν Αχμέτ και ακολούθησε συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όπου και τέθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή φυσιογνωμία του νομού και τους στόχους για το 2018. Εκεί, συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα πρωτοβουλία των παραγωγικών φορέων για μια ευρύτατη σύσκεψη θεσμικών παραγόντων της Ροδόπης προκειμένου αυτή να αποτελέσει την αφετηρία διεκδικήσεων για την νέα χρονιά.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Ροδόπης τόνισε προς όλους τους συνομιλητές του, ότι το 2018 θα ενταθούν οι πρωτοβουλίες του τοπικά αλλά και στην Βουλή προκειμένου να δρομολογηθεί η επίλυση των επιμέρους ζητημάτων αλλά και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι για τον ίδιο, «η σύγκλιση των αναπτυξιακών δεικτών και των οικονομικών μεγεθών της Ροδόπης πρώτα σε επίπεδο περιφέρειας και στην συνέχεια σε επίπεδο χώρας, για όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε πληθυσμιακής ομάδας».

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Άνδρας περιέλουσε με βενζίνη την σύζυγο του και της έβαλε φωτιά

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, εξάλλου, με απόφαση της προέδρου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, ανέλαβε ως τομεάρχης την εποπτεία του ευαίσθητου τομέα της δημόσιας διοίκησης και του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News