Οι πρωταθλητές του Euro 2004 τιμήθηκαν από το ΔΠΘ – Επίτιμος Διδάκτωρ αναγορεύτηκε ο Otto Rehagel

Με μια λαμπρή τελετή υποδέχτηκε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (και συγκεκριμένα το τμήμα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στα πλαίσια του 30ου Διεθνές Συνεδρίου που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην Κομοτηνή) και η Ροδόπη τους πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές του 2004 Otto Rehagel, Ζήση Βρύζα, Άγγελο Χαριστέα, Φάνη Κατεργιαννάκη, Γιώργο Καραγκούνη, Τάκη Φύσσα, Παντελή Καφέ και το “δεξί χέρι” του Γερμανού τεχνικού Γιάννη Τοπαλίδη καθώς και το τιμημένο κύπελλο και μετάλλιο από την ιστορική αυτή νίκη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, την Παρασκευή το 20 Μάϊου 2022 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Πρωταθλητών και στην συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση του Ψηφίσματος της Έγκρισης και της Αναγόρευσης στην ελληνική γλώσσα από την Κοσμήτορα της Σχολής και Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγήτρια Ελένη Δούδα και στην γερμανική γλώσσα, από τον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Καθηγητή Αθλητιατρικής Γιώργο Γκοδόλια η αναγόρευση του Otto Rehagel σε επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ.

Διαβάστε επίσης:  ΔΠΘ: Αναστολή της δωρεάν μεταφοράς των φοιτητών σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Ο κ. Ρεχάγκελ “ντύθηκε” με τον επιτηβέννιο από τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη ο οποίο; στην σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι τα λόγια είναι περιττά είμαι πολύ συγκινημένος για την παρουσία των πρωταθλητών στο Πανεπιστήμιο μας και ναι Δεν περιγράφω άλλο” προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα του ακροατηρίου. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ με θέμα: “Χτίζοντας το Ελληνικό θαύμα του Euro 2004”.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News