Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ 92,4

Στην Μαρία Αμπατζή και στις “Σελίδες ραδιοφώνου” φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού “Σύμπραξη Προοπτικής” Αντώνης Γραβάνης.

Σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης ο κος Γραβάνης ως γέννημα θρέμμα της Κομοτηνής, αφού γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην Κομοτηνή είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των προτερημάτων τόσο της Κομοτηνής όσο και του Δήμου Κομοτηνής γενικότερα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου τον Δημαρχιακό Θώκο, θέλοντας να βάλει τον Δήμο Κομοτηνής σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας όπως δήλωσε.

Με πρόγραμμα, στόχους και όρεξη για δουλειά και με μία ομάδα ικανών παλιών και νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σε όλους τους τομείς διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες του Δήμου.

Τουρισμός, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Επιχειρηματικότητα, Εμπόριο, πολυπολιτισμικότητα, και πίστη στις υγιής δυνάμεις της περιοχής είναι τα “εργαλεία να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και να κάνουμε την πόλη μας, τους οικισμούς μας, σπουδαίες γειτονιές αλληλεγγύης και ευημερίας.”

Διαβάστε επίσης:  Προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης, και εκδόθηκε η διεθνής δημόσια πρόσκληση για την πλήρωση πέντε θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΔΠΘ

Πρέπει να αφήσουμε πίσω τόνισε ο κος Γραβάνης κατά την διάρκεια της συζήτησης τα 5 στερητικά άλφα Ανεργία, Αδιαφορία, Αναποτελεσματικότητα, Ανασφάλεια, Αναλγησία και να “προχωρήσουμε στο αύριο με στόχους και συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.”

Η “Σύμπραξη Προοπτικής” έχει πρόγραμμα για κάθε οικισμό, για κάθε γειτονιά, για κάθε ηλικία το οποίο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί πιστά για να υλοποιηθεί. Υπάρχουν πολλές χρηματοδοτήσεις που μπορεί να ωφεληθεί ο Δήμος αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα και “εμείς το έχουμε το πρόγραμμα αλλά και τις γνώσεις μια και η επαγγελματική δουλειά μου είναι να φέρνω και να δημιουργώ προϋποθέσεις για πλούτο και θέσεις εργασίας για την ευρύτερη περιοχή μου! Για την περιοχή που αγαπώ και που ονειρεύομαι να δω να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις”

Παρακολουθήστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση καθώς και λεπτομέρειες του προγράμματος του κ. Γραβάνη για την Κομοτηνή του αύριο στο βιντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News