ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ “ΟΡΟΣΗΜΟ 2001” ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ 19.023 ΜΟΡΙΑ

Σε μία δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου κλήθηκαν να δώσουν την δική τους πρώτη “μάχη” για την επίτευξη του πρώτου στόχου τους την διεκδίκηση μίας θέσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η “μάχη” αυτή εκτός από την προσπάθεια των μαθητών, την στήριξη της οικογένειας είχε ακόμη έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, την στήριξη και την βοήθεια των φροντιστών.

Ένα από τα σημαντικότερα φροντιστήρια της Ροδόπης, το “Ορόσημο 2001” με το έμπειρο προσωπικό του, το οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών αλλά και την πολυδιάστατη στήριξη του (σε ψυχολογική στήριξη αλλά και επιπλέον σεμινάρια και ημερίδες με σημαντικές προσωπικότητες της χώρας και όχι μόνο) έβαλε το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη του στόχου των μαθητών που το επέλεξαν για την δική τους προετοιμασία.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του φανερώθηκαν με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου, όπου οι μαθητές του όχι μόνο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας αλλά να αριστεύσουν και να διακριθούν όχι μόνο στην Ροδόπη αλλά πανελλήνια.

Πρωτιά στην Ροδόπη για το φροντιστήριο αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η Δήμητρα Κευσενίδου η οποία κατάφερε και συγκέντρωσε 19.023 μόρια.

Η Δήμητρα, αφιέρωσε την χρονιά της στο διάβασμα, μακριά από τα social και τις “επικίνδυνες” εξόδους λόγω πανδημίας με αποτέλεσμα να αγγίξει τον στόχο της που είναι η ιατρική και μάλιστα μεταξύ των πρώτων σε όλη την Ελλάδα. Η επιβράβευση των κόπων, της δουλειάς της και της επιμέλειας της εκτός από την δυνατότητα να επιλέξει την σχολή που θέλει είναι και μία υποτροφία 1500 ευρώ (λόγω του ότι η βαθμολογία της ξεπέρασε τα 19.000 μόρια) από το Φροντιστήριο, το οποίο ξέρει κάθε χρόνο να επιβραβεύει τους μαθητές του που κοπίασαν και διακρίθηκαν με υψηλές βαθμολογίες.

Διαβάστε επίσης:  Κομοτηνή: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα τελέσει τον επίσημο σχολικό αγιασμό

Εκτός όμως από την Δήμητρα το “Ορόσημο 2001” είχε και άλλες διακρίσεις μαθητών του με πολύ υψηλή βαθμολόγηση καθώς και την συγκέντρωση πολλών μορίων όπως:

 • ΚΕΥΣΕΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 19.023 μόρια και βαθμολογία: ΦΥΣΙΚΗ 20
  ΒΙΟΛΟΓΙΑ 19,6
  ΧΗΜΕΙΑ 18,5
  ΕΚΘΕΣΗ 17,8
 • ΦΑΛΑΛΑΚΗ ΜΥΡΤΩ 18.593 μόρια και βαθμολογία :
  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 19,8
  ΧΗΜΕΙΑ 19,2
  ΕΚΘΕΣΗ 14,5
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 17.543 μόρια και βαθμολογία:
  ΧΗΜΕΙΑ 19,1
  ΒΙΟΛΟΓΙΑ 16,2
  ΕΚΘΕΣΗ 15,8
 • ΚΥΡΙΑΛΑΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 17.239 μόρια και βαθμολογία:
  ΧΗΜΕΙΑ 18,1
  ΒΙΟΛΟΓΙΑ 18,1
  ΦΥΣΙΚΗ 17,7
  ΕΚΘΕΣΗ 14,2
 • ΡΕΝΤΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 18.045 μόρια και βαθμολογία ΕΚΘΕΣΗ 16,1

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News