4η και 8η θέση στο Ευρωπαϊκό τουρνουά Τοιχοσφαίρισης στο Δουβλίνο για τα αδέλφια Ευθυμίου

Σημαντικές διακρίσεις αποκόμισε ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή, μετά από ένα κύκλο από σημαντικά Ευρωπαϊκά Τουρνουά που συμμετείχε το 2022, σε Κοπεγχάγη, Μπρατισλάβια, Βουκουρέστι και Δουλβίνο.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα αδέλφια Ευθυμίου μετείχαν στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς στο Δουλβίνο της Ιρλανδίας επιστρέφοντας στην Κομοτηνή με σημαντικές διακρίσεις και πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους.

Στο Irish Junior Open GP 2022 σε ένα δυνατό τουρνουά με “σκληρά” παιχνίδια και μεγάλο ανταγωνισμό ο Νίκος Ευθυμίου στην κατηγορία U17 κατέκτησε την 4η θέση και ο Στυλιανός Ευθυμίου στην κατηγορία U15 την 8η θέση για το Στυλιανό Ευθυμίου.

Το άθλημα της Τοιχοσφαίρισης (ή σκουός) είναι ένα αθλητικό παιχνίδι μπάλας το οποίο παίζεται με δύο ή με τέσσερις παίχτες σε ένα γήπεδο με τέσσερις τοίχους και μια μικρή, κοίλη μπάλα από καουτσούκ. Οι παίκτες πρέπει να εναλλάσσονται για να χτυπήσουν τη μπάλα με τη ρακέτα τους και να χτυπήσουν τη μπάλα πάνω στις γωνίες των τεσσάρων τοίχων του γηπέδου. Η τοιχοσφαίριση, κερδίζει “έδαφος” συνεχώς στον χώρο του αθλητισμού και με τις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κερδίζει και τον σεβασμό των αντιπάλων.

Διαβάστε επίσης:  Πάνω από 30 εθελοντικές οργανώσεις στο "ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός"

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News