ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΜΑΓΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία καταπληκτική καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στις όχθες του ποταμού Νέστου μας χάρισαν την Δευτέρα 13 Αυγούστου η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Παντελής Καναράκης καλεσμένοι για τα Δημήτρεια του Δαφνώνα 2018. Ευδιάθετοι, ορεξάτοι και με άριστη χημεία μεταξύ τους οι 3 καλλιτέχνες έδωσαν στους πάνω απο 3000 παραβρισκόμενους μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες. Ο ταλαντούχος Παντελής Καναράκης έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση με τα αυθόρμητα και εμπνευσμένα σκετς του επι σκηνής πειράζοντας συνεχώς τους 2 αγαπημένους τραγουδιστές. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με πολύ θετική ενέργεια παρέτρεπε το κοινό να σιγοτραγουδίσει μαζί της τα τραγούδια της και όπως ήταν επόμενο το κοινό δεν έμεινε αμέτοχο.

Οι 3 καλλιτέχνες παρά την πίεση του χρόνου δεν στέρησαν από τον Δίαυλο 92,4 την επικοινωνία με τους ακροατές του και στα backstage της συναυλίας λίγο πριν την έναρξη της συνομίλησαν μαζί μας για την συνέχεια του καλοκαιρινού tour που πραγματοποιούν σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και για τα χειμερινά τους σχέδια.

Συντονιστείτε και μάθετε επ ακριβώς τι μας είπαν στην δική σας αγαπημένη συχνότητα τον Δίαυλο 92,4

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News