“ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΣΙΔΗΣ

Συγκλονισμένη η Ροδόπη αλλά και όλη η αθλητική οικογένεια για τον αδόκητο χαμό του 21χρονου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη. Ο Νίκος έδωσε την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά την έχασε σήμερα τα ξημερώματα. Ο Νίκος από το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν στην Εντατική του Νοσοκομείου Αγία Όλγα στην Αθήνα. Ο Νίκος Ντοσίδης είχε καταρρεύσει στα τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής, όπου είχε προταθεί για να ανέβει. Ήταν γιος του παλαίμαχου διαιτητή Τάσου Ντοσίδη,ο οποίος και βρισκόταν στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες στο αθηναϊκό νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. Μετά τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να είχε σταθεροποιηθεί, ωστόσο πάντοτε ελλόχευε ο κίνδυνος, ειδικά όσο ο εξασθενημένος οργανισμός του παρέμενε μέσα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν άντεξε.
Για τον αδόκητο χαμό του νεαρού διαιτητή εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποιώντας πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018».
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αυριο Κυριακή στις 12.00 η ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον σκεπάσει.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News