Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Ο Ιωαννης Γκαρανης ο νυν πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κοινωνία των πολιτών” μετά την σημερινή ενδοπαραταξιακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. Ο έτερος υποψήφιος μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της κας Κλεοπάτρας Στογιαννίδου ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος. Η ψηφοφορία έκλεισε με 14-9 ψήφους υπερ του κ. Γκαράνη.

Συνεχίζει ενωμένη η παράταξη δήλωσε ο απερχόμενος επικεφαλής και νυν Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης αμέσως μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο κος Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση του απο το “τιμόνι” της παράταξης δεν συνδέεται με τα “πηγαδάκια” που φυμολογούν ότι θα κατέβει στις Βουλευτικές ή ακόμη και στις Περιφερειακές εκλογές παρά το γεγονός ότι όλες αυτές οι συζητήσεις που γίνονται τιμούν το πρόσωπο του όπως ανέφερε.

Ο “χαμένος” της ψηφοφορίας κος Νίκος Σωτηρακόπουλος δήλωσε πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν θα λειτουργήσει ανασταλτικά για την συνέχιση του έργου που πραγματοποιείται στην αντιδημαρχία Κοινωνικών Υποθέσεων και θα είναι στο πλευρό του νέου επικεφαλής για την εύρυθμη λειτουργία της παράταξης αλλά και την υλοποίηση των νέων στόχων που θα τεθούν.