ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ 4 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Αυτή τη φορά Ψηφίζω» διοργανώνει τρία (3) YouTube LIVE streamings (ζωντανές μεταδόσεις) με τίτλο «Οι Νέοι συζητούν με 4 Ευρωβουλευτές – Μπες κι εσύ στην συζήτηση».Το πρώτο YouTube Live Streaming θα πραγματοποιηθεί με τον κύριο Στέλιο Κούλογλου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00, το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί με τον κύριο Δημήτρη Παπαδημούλη την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 και το τρίτο με τις κυρίες Μαρία Σπυράκη και Εύα Καϊλή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 12:30.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι πολίτες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να θέσουμε τα ερωτήματα μας και να συμμετέχουμε ενεργά με την ψήφο μας! Στόχος μας ειναι η αύξηση της συμμετοχής των νέων ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές και η στήριξη της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία με τρόπο που προάγει την κριτική τους ικανότητα και σκέψη. Όλοι μαζί αποφασίζουμε σε ποια Ευρώπη θελουμε να ζήσουμε και ήρθε η ώρα ο καθένας μας να αναλάβει την ευθύνη του!

Πώς μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να συμμετέχει;

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι YouTube του Europe Direct Κομοτηνής, και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο http://bit.do/EDICKomotiniYouTube , ενώ
  • Θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, στο σύνδεσμο http://bit.do/EDICKomotini-MEPs-facebook, όπως επίσης και στο σχετικό πλαίσιο διαλόγου που υπάρχει κάτω από το βίντεο στο YouTube.