Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Και επίσημα ο νυν Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστος Μέτιος θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που θα έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την απόφαση αυτή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας χαιρετίζει και ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Νομού Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης όπου με ανακοίνωση του δήλωσε : «Η παράταξη μας ξεκινά ένα κρίσιμο και ολομέτωπο αγώνα σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την τελική ΝΙΚΗ στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές εκλογές. Προϋπόθεση γι’ αυτή τη νίκη είναι η ενότητα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων. Γι’ αυτό, όπως έχω εξαρχής δηλώσει, στηρίζω την επιλογή του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου χαιρετίζουνε τη στήριξη αυτή με κοινή ανακοίνωση τους δηλώνοντας : “θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το μέλλον που η Περιφέρειά μας δικαιούται και αξίζει”

Ο κος Μέτιος την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στις 12:00 η ώρα στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα κάνει δηλώσεις με αφορμή την ανακοίνωση από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας της στήριξης της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Περιφερειάρχη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News