ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΗΣΙΕΣ: Ή ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (φωτο + βιντεο)

Την Κομοτηνή επισκέφτηκε σήμερα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Έβρου, Καβάλας και Δράμας καθώς και από τους πέντε προέδρους των τοπικών οργανώσεων της ΝΟΔΕ.

Ο κος Αυγενάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δηλώνοντας την επίσημη στήριξη του κόμματος για την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την θέση του Περιφερειάρχη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Παράλληλα τόνισε την απόλυτη στήριξη όλων στην επιλογή αυτή του Προέδρου του κόμματος κ.Μητσοτάκη και κάλεσε τους αντιδρώντες να συστρατευτούν σε αυτή την απόφαση και να δώσουν κοινό αγώνα για την νίκη της παράταξης στις επικείμενες εκλογές. Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Έχουν δύο επιλογές. Ή να συνταχθούν με τις επιλογές του κόμματος, ή να κάνουν ότι θέλουν αλλά χωρίς την κομματική τους ταυτότητα».

Σε ερώτηση που το απευθύνθηκε για το ποιος ή ποια θα είναι η επιλογή στήριξης του κόμματος στον Δήμο Κομοτηνής. Ο κος Αυγενάκης απάντησε λέγοντας ότι δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα, απεναντίας μας ενημέρωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη

Μετά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης τα βλέμματα “πέφτουν” στην Περιφέρεια Κρήτης που ακόμη εκεί δεν “εκλεισε” η επιλογή στήριξης υπο την ομπρέλα της Νέας Δημοκρατίας αλλά ο κος Αυγενάκης μίλησε για μια υποψηφιότητα που θα προκαλέσει αίσθηση και έκπληξη.

Στο τέλος τον λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του την παράταξη και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε, όπως ευχαρίστησε όλους τους Βουλευτές εν ενεργεία και μη της παράταξης για τις ανακοινώσεις στήριξης στο πρόσωπο του καθώς και της ΝΟΔΕ της Περιφέρειας και έκλεισε την σύντομη τοποθέτηση του λέγοντας ότι θα δουλέψει για την ενότητα και την πρόοδο τόσο της παράταξης όσο και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.