ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 9o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.!

Για την ΡΟΔΟΠΗ τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος για 9η χρονιά η ”Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας ΡΟΔΟΠΗΣ΄΄  και μας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!  Στη ΡΟΔΟΠΗ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στην Πλατεία Ειρήνης δίπλα στο συντριβάνι. Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν και οι μικροί μας φίλοι!  Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Η εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, βοηθάει τις μητέρες να απελευθερωθούν από την όποια συστολή τους και να συμπεριλάβουν τον θηλασμό στην καθημερινότητά τους, στη ρουτίνα της ζωής τους. Η επίτευξη αυτού του στόχου θα τις βοηθήσει στη συνέχιση του θηλασμού, για όσο περισσότερο το επιθυμεί η δυάδα μητέρας παιδιού.

Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες αλλά έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.