ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ 92,4 “SWIPE UP”

Τη πρεμιέρα της έκανε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 8.30 το απόγευμα στον Δίαυλο 92,4 η θεματική εκπομπή ” Swipe Up” . Πρόκειται για ένα ραδιοφωνικό εγχείρημα υπό την αιγίδα του παραγωγού, Μιχάλη Δρούγκα η οποία θα ασχολείται με κοινωνικοπολιτιστικά θέματα που αφορούν τους νέους της Ροδόπης.Συνεντεύξεις , ρεπορτάζ , οπτικοακουστικό υλικό θα προσφέρουν στους ακροατές μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πιστοί στο μότο μας ¨οι καλύτεροι στους καλύτερους”.

Το πρώτο θέμα του “Swipe up” αφορούσε τον Εθελοντισμός. Ένας θεματικός άξονας πιο επίκαιρος από ποτέ, αφού η ανάγκη εθελοντικών δράσεων, δομών και την ενεργή συμμετοχή τους σε δύσκολες καταστάσεις είναι πολύ έντονη τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια.

Καλεσμένοι στα στούντιο μας ήταν το Europe Direct Κομοτηνής  με την Διευθύντρια του κα Λουίζα Σαλτσίδου και εκπρόσωπο των εθελοντών μου δρουν μέσα απο το Europe Direct. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αναλύθηκαν όλες οι δράσεις του κέντρου και επιπρόσθετα ο καταλυτικός ρόλος των νέων σε αυτές. Ενημερωτικά να σας γνωστοποιήσουμε για μία ακόμη φορά ότι το Europe Direct  αποτελεί το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης  στην Κομοτηνή και ασχολείται με δράσεις, ημερίδες και ενημέρωση των νέων και όχι μόνο της περιοχής της Ροδόπης.

Το δίδαγμα από την ραδιοφωνική κουβέντα που πραγματοποιήσαμε είναι ένα. Ο εθελοντισμός είναι μία διαδικασία που πρέπει να βρίσκεται στη ζωή κάθε ανθρώπου, πρωτίστως, των νέων. Με οφέλη σε όλες τις πτυχές τόσο του προσωπικού όσο και του κοινωνικού βίου για κάθε άνθρωπο είναι αδύνατον να μη βρίσκεται στο επίκεντρο. Εσύ δεν θα συμμετέχεις ;

Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη στις 8.30 το απόγευμα με ένα νέο θέμα συζήτησης.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News