“ΦΤΑΕΙ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ & ΤΗΣ ΕΛΕΑΝΑΣ ΒΡΑΧΑΛΗ

Αφού ολοκλήρωσε τον πολυπλατινένιο κύκλο του προηγούμενου άλμπουμ με τραγούδια που αγαπήθηκαν παράφορα από το κοινό, κάνοντας δεκάδες εκατομμύρια views και φτάνοντας όλα στις πρώτες θέσεις του airplay chart, ήρθε η ώρα ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς του, ο Γιώργος Σαμπάνης, μαζί με τη μόνιμη στιχουργό του, Ελεάνα Βραχάλη & τον μουσικό παραγωγό Soumka, να παρουσιάσουν ένα καινούργιο κομμάτι του θεαματικού μουσικού παζλ που συνθέτουν όλα αυτά τα χρόνια…

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «ΦΤΑΙΕΙ», μια δυναμική μπαλάντα που δεν μπορεί να αφήσει κάνεναν που έχει καρδιά ασυγκίνητο, είναι το πρώτο δείγμα από το ανανεωμένο μουσικό ύφος που θα χαρακτηρίζει το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη.

«Φταίει που είναι η λύπη μου τόση,

Που θυμάται την πτώση…»

Ο Γιώργος Σαμπάνης στην πιο ώριμη στιγμή του, εκπλήσσει με την εκρηκτική ενέργεια και την πρωτόγνωρη δομή της νέας του επιτυχίας!

Το single «ΦΤΑΙΕΙ», όπως και όλες οι επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη, κυκλοφορεί από την Cobalt Music. Το ακούτε αποκλειστικά  στον #diavlos924 και συνεχίζεται να το ακούτε δυνατά!!

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News