ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ” ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ξεκινάει σήμερα η παράσταση “Το κορίτσι που επιμένει” του Τηλέμαχου Τσαρδάκα σε σκηνοθεσία της Μυρσίνης Λαντζουράκη, στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής. Το έργο είναι παραγωγή της παιδικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

“Το κορίτσι που επιμένει” είναι ένα υπέροχο παραμύθι αγάπης, αφοσίωσης, αλτρουισμού αλλά και απώλειας. Το κορίτσι ως ένας άλλος Ορφέας, αφού έχει χάσει τον αγαπημένο της αποφασίζει να κατέβει στο βασίλειο του κάτω κόσμου για να τον βρει.

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας συνθέτη ένα μοναδικό παραμύθι-μιούζικαλ διατηρώντας τη διακειμενικότητα του αρχαίου μύθου και προσθέτοντας στοιχεία και προβληματισμούς του σήμερα, που αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους.

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου για τους μαθητές των σχολείων ενώ η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για το ενήλικο κοινό στις 25 Νοεμβρίου καθώς και στις 9 και 16 Δεκεμβρίου.

Την μουσική του έργου έχει γράψει ο Μαρίνος Τόκας, τα σκηνικά και τα κουστούμια ο Ιωάννης Καραγκιουλμέζης, την χορογραφία και την κινησιολογία η Γιούλη Ιωαννίδου. Την επιμέλεια ήχου έχει η Ελένη Αποστολίδου και την επιμέλεια του φωτισμού ο Γιάννης Τζατζανάς.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πολυξένη Καρακατσάνη, Δημήτρης Κοντός, Βασίλης Λειβαδίτης, Βούλα Παναγιωτίδου, Ασπασία Πιτιλάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισητηρίων επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.