ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ 92,4 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ

Οι λιλιπούτειοι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού μας σταθμού Δίαυλος 92,4, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, για να γνωρίσουν βιωματικά τι είναι το ραδιόφωνο.

Με ερέθισμα την γιορτή της 17ης Νοεμβρίου οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής δίδαξαν στα παιδιά τα γεγονότα της εν λόγο ημέρας και όπως όλοι γνωρίζουμε η συμμετοχή του ραδιοφώνου εκείνη την ημέρα ήταν καταλυτική μιας και ήταν αυτό που μετέφερε σε πραγματικό χρόνο, τις ειδήσεις και τα τεκτενόμενα εντός των πυλών του Πολυτεχνείου. Γνωστή και η φράση που συνεχώς επαναλάμβαναν μεταξύ των άλλων οι εκφωνητές “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”

Έτσι λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν και βιωματικά στα παιδιά τι είναι αυτό που λέμε ραδιόφωνο. Και τι καλύτερη επιλογή από το να επισκεφτούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Επέλεξαν τον Δίαυλο 92,4 όπου με χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόταση τους.

Ανοίξαμε λοιπόν τα στούντιο μας και υποδεχτήκαμε τους μικρούς μαθητές συνοδευόμενους από τις δασκάλες τους, τους ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις μας και τους δώσαμε την ευκαιρία να γίνουν και να αισθανθούν όλοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί φορώντας τους ακουστικά και βάζοντας τους να μιλήσουν στα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού μας σταθμού. Φυσικά δεν έλειψαν οι ερωτήσεις και οι απορίες των παιδιών, αλλά και η ανάγκη τους να επικοινωνήσουν όλα όσα μάθανε για την 17η Νοεμβρίου.

Η επίσκεψη έκλεισε με τραγούδια αφιερωμένα στην 17η Νοεμβρίου και φυσικά με κεράσματα και λιχουδιές που τους τρατάραμε. Ανανεώσαμε το ραντεβού για μία μελλοντική επίσκεψη κρατώντας την επαφή και μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη μας για το ραδιόφωνο.

Ποιός ξέρει ίσως ανάμεσα τους κρύβεται ένας μελλοντικός Τάσος Τσίτσιρας, Δημήτρης Ναλμπάντης, Πάνος Τσουμπερλής, Βαγγέλης Σερετίδης, Μιχάλης Δρούγκας, Παντελής Απαζίδης, Κωνσταντίνος Σιρόπουλος, Θάνος Καρατζάς, Ζωή Τσακίρη, Βαγγέλης Παπανικολάου, Ελλη Τσομπανίδου εξάλλου το ραδιόφωνο από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που υπάρχουν είναι το μοναδικό που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια τον τίτλο της συντροφιάς και του πολύ καλού φίλου!!! #diavlos924

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News