“ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ” Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την Κομοτηνή, την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, επέλεξε ο Χριστόδουλος Τοψίδης προκειμένου να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα για την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου παρουσίασε τον συνδυασμό που θα ηγηθεί για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η επιλογή του ονόματος του συνδυασμού σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τοψίδη συμβολίζει τη σύνθεση ιδεών, δυνάμεων, προτάσεων, απόψεων και ανθρώπων που θα εργαστούν για μια Περιφέρεια με πολίτες που θα έχουν δουλειά, ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Βάση του προγράμματος θα είναι η Κοινωνική Συνοχή, η Απασχόληση,η Ανάπτυξη, ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός όπου με σωστή διαχείριση θα μπορέσουν να βάλουν στο προσκήνιο την Περιφέρεια ΑΜΘ. Κάτι το οποίο τονίζει και στο βίντεο – διαφημιστικό του συνδυασμού με το οποίο και ξεκίνησε η ομιλία του.

«Σας καλώ να νικήσουμε, να νικήσει ο άνθρωπος, η πρόοδος και η προκοπή, η ευημερία, και τελικά όλοι οι πολίτες. Όλοι μαζί σε μια δυνατή Περιφερειακή Σύνθεση», κατέληξε ο Χρ.Τοψίδης χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους. Παρευρισκόμενοι που στην πλειονότητα τους ήταν Εβρίτες και εν μέρη λογικό διότι προφανώς οι Ροδοπίτες αλλά και οι κάτοικοι των άλλων Περιφεριακών διαμερισμάτων ακόμη δεν γνωρίζουν τον κ.Τοψίδη. Σημαντική ήταν και η απουσία του μειονοτικού στοιχείου που στην Ροδόπη αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας (Θεόδωρος Μαρκόπουλος)  και Δράμας (Ανάργυρος Πατακάκης), ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης ΑΜΘ Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Σταύρος Καβαρατζής, Ιρφάν Χατζηγκενε, Μιχάλης Αμοιρίδης, Κωνσταντίνος Εξακουστός, οι αυτοδιοικητικοί από τον Δήμο Κομοτηνής  Φελίνα Καζάκου, Μανώλης Ταπατζάς, Θέμης Τζενετίδης, ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτηλινός και Γιάννης Ζαμπούκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, ο Πρόεδρος του Βιομηχανικού & Εμπορικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης,  ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Νικόλαος Δαστερίδης, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος, Μέλη του ΕΒΕ Ροδόπης και της ΟΕΒΕΣ όπως ο Γιάννης Κιλτσίκης,ο Ανέστης Βαφειάδης, ο Νίκος Ευκαρπίδης, ο Σάκης Δεμίρης, ο Αντιπρύτανης του ΔΠΘ  Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος, αλλά και επιχειρηματίες όπως ο ιδρυτής της “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” Θανάσης Παπαζηλάκης και ο Γενικός Διευθυντής της μονάδας αλλαντικών “Υφαντής” Χρήστος Γκοτσίδης.

Τις επόμενες μέρες ο κ.Τοψίδης θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.