ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Η ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-2

Έναν ακόμη αξιοπρεπή και συναρπαστικό αγώνα έδωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αυτή την φορά στην Κηφισιά Αττικής. Η ομάδα της πόλης αγωνιζόταν σήμερα με τον ΑΟ Κηφισιάς και με αγωνιστηκότητα, θέληση και προσήλωση στο στόχο σχεδόν άγγιξε την νίκη. Αν κρίνουμε από τα σετ πραγματικά ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο αναγκάζοντας την Κηφισιά να χρειαστεί και 5ο σετ για να πάρει αυτή το φύλλο αγώνα.

Η εξέλιξη των σετ είχε ως εξής: 1ο Σετ: ΑΟ Κηφισιάς – ΑΕ Κομοτηνής 26-24,  2ο Σετ: ΑΟ Κηφισιάς – ΑΕ Κομοτηνής 23-25 (1-1), 3ο Σετ: ΑΟ Κηφισιάς- Α.Ε. Κομοτηνής 25-23 (2-1), 4ο Σετ: ΑΟ Κηφισιάς – Α.Ε. Κομοτηνής 19-25 (2-2) , ται μπρεικ (5ο σετ) ΑΟ Κηφισιάς – Α.Ε. Κομοτηνής 3-2

Παρά την ήτα της ομάδας από την πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια της πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την θέληση της για ακόμη πιο σπουδαίους αγώνες.

Το ραντεβού δίνεται τώρα εντός της έδρας μας στην Κομοτηνή όπου το Σάββατο στις 19.00 στο κλειστο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου θα υποδεχτούμε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τον πολύ όμορφο και δύσκολο αγώνα που έδωσε.