ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ KINGS “ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΩ” ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι Βασιλιάδες επέστρεψαν ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα στέλνοντας παντού ένα ηχηρό μήνυμα ζωής. Το νέο τραγούδι των KINGS με τίτλο “Πώς Να Φύγω” είναι η αρχή μίας νέας εποχής σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία από την αρχή του group μέχρι σήμερα. Με νέα βασίλισσα την Εμμανουέλα οι KINGS γράφουν μία νέα σελίδα στο χρυσό βιβλίο τους. Όμως δεν επέλεξαν την 25η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία τους τυχαία. Ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως “Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών”. Οι KINGS, περνούν μέσα από την μουσική, τον στίχο τους  αλλά και την εικόνα ένα σημαντικό μήνυμα αφιερωμένο στην συγκεκριμένη Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας σε ένα πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

KINGS “Σε κάθε δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπενθυμίζεις στον ίδιο σου τον εαυτό το τι είσαι ικανός να καταφέρεις, αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις. Το ΜΠΟΡΩ είναι μια λέξη δυνατή. Μία υπόσχεση στον εαυτό σου. Μια υπενθύμιση στο ότι είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα, πάνω σε μία σκηνή με το όνομα “ΖΩΗ”…τη δική σου Ζωή. Ξεκίνα τώρα… νιώσε τη δύναμή σου… γίνε η έμπνευσή σου. Δώσε δύναμη σε εσένα και τους γύρω σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες… ΜΠΟΡΩ.”

Η μουσική είναι του Teo Tzima, οι στίχοι ανήκουν στον Δημήτρη Μπέρη και κυκλοφορεί από την EMI-UNIVERSAL και την EPIC MUSIC