ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου ο επιτυχημένος συνθέτης και ερμηνευτής Γιώργος Παπαδόπουλος για να μας ταξιδέψει μουσικά στο party του ετοίμασε το Nightclub OMNIA με την υποστήριξη του Δίαυλου 92,4.

Λίγο πριν την εμφάνιση του ο Γιώργος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στον Δίαυλο 92,4 όπου και μας μίλησε για την sold out καλοκαιρινή του περιοδεία παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Παντελή Καναράκη, τις sold out εμφανίσεις του στην Πύλη Αξιού στην Θεσαλονική με την Πάολα Φωκά και τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και για την επικείμενη συνεργασία του που ξεκινάει στις 7 Δεκεμβρίου στο Γκάζι Live με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα Φωκά.

Βέβαια δεν γλίτωσε και την ανάκριση για τον ρόλο του πατέρα που καλείτε από τον Αύγουστο να αντιμετωπίσει μιας και η αγαπημένη του, του χάρισε ένα υγιέστατο αγοράκι που πραγματικά τον έχει ξετρελάνει και αποτελεί πλέον την κινητήριο δύναμη του έτσι ώστε να βρίσκεται συνεχώς σε έναν επαγγελματικό και δημιουργικό οργασμό χαρίζοντας μας μοναδικά τραγούδια όπως η τελευταία του μεγάλη επιτυχία “Να περνάς” που κυκλοφορεί από την Panik Records & την Criminal Music.

Αυθεντικός, ειλικρινής με απίστευτη αίσθηση χιούμορ και μοναδική διάθεση μας χάρισε λίγες ώρες αργότερα μοναδικές στιγμές διασκέδασης με ένα ρεπερτόριο που πραγματικά δεν σου επέτρεπε να πλήξης. Όλα στο OMNIA ήταν άψογα συντονισμένα έτσι ώστε το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στο Club να μπορέσει να διασκεδάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ανανεώσαμε το ραντεβού σε ενευθέτα πολύ σύντομο χρόνο μιας και με τον Γιώργο Παπαδόπουλο δεν εφησυχάζεις ποτέ.

 

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News