ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΩ ΒΡΥΣΙΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΩ ΔΡΟΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΗΣ

Στην Βουλή των Ελλήνων βρέθηκαν οι μαθητές των μειονοτικών δημοτικών σχολείων της ορεινής Ροδόπης και συγκεκριμένα των οικισμών του Ασωμάτου, της Άνω Βρυσινης, της Άνω Δροσίνης και της Οργάνης. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους βρέθηκαν στο κέντρο των αποφάσεων και εκεί του περίμενε ο Βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος και ανέλαβε να ξεναγήσει τους Ροδοπιτες μαθητές στους χώρους της Βουλής.

Σημαντικές εκπαιδευτικές εκδρομές που διευρύνουν τις γνώσεις και το πνεύμα των παιδιών και πόσο μάλιστα παιδιών που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές όπως αυτή της ορεινής Ροδόπης.

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε για την επίσκεψη των μικρών μαθητών: ” Σήμερα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Βουλή μαθητές από την Ροδόπη.Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας. Ευχαριστώ θερμά τους δασκάλους για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να “ποτίσουν” με τις πολύτιμες γνώσεις τους τα παιδιά μας”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News