ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ”ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ“ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το περιβάλλον, τις συνθήκες και τα εργαλεία ενίσχυσης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, σε μία ανοικτή ημερήσια εκδήλωση που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και από τις 10.30 π.μ, στο Ξενοδοχείο Arcadia (Πανεπιστημιούπολη), στην Κομοτηνή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “Social Forces” «Ενίσχυση του Κοινωνικού Επιχειρηματικού Πνεύματος μέσω της δημιουργίας καινοτόμων Δομών Στήριξης στη διασυνοριακή περιοχή», που εντάχθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας «INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020».

Η ημερίδα έχει σαν σκοπό να προβάλλει τις δράσεις της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, αλλά παράλληλα να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο ή ενδιαφερόμενο φορέα και πολίτη για το σύνολο των οικονομικών, επιχειρηματικών, παραγωγικών δραστηριοτήτων της Κοινωνικής Οικονομίας και των πλεονεκτημάτων της για το σύνολο της κοινωνίας.

Στην εκδήλωση, χωρισμένη σε τρεις διακριτές ενότητες, θα παρουσιαστεί ο ρόλος του κοινωνικού επιχειρηματία, οι προκλήσεις και το θεσμικό πλαίσιο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης και ανάπτυξης ανοιχτού διαλόγου με εμπειρογνώμονες του τομέα.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News