ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Από τη ΔΚΕΠΠΑΚ ανακοινώνεται ότι σχετικά με κάποιες από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, ισχύουν τα ακόλουθα :

         – Η παράσταση των Dromocosmicas, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ., σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα μεταφερθεί από το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου.

–       Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) η παράσταση των μαθητικών τμημάτων του θεατρικού Εργαστηρίου «Επί σκηνής, με τίτλο «Χριστούγεννα σε τέσσερις πράξεις» θα αρχίσει στις 20.00 αντί στις 19.30 που ήταν προγραμματισμένη.

–       Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στη σκηνή του Μαγεμένου Πάρκου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στο Ίδρυμα Παπανικολάου.

–       Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ματαιώνεται οριστικά η κοινή εμφάνιση των χορωδιών Δοξάτου και Κομοτηνής.

–       Η εμφάνιση των Μωμογέρων από την Κοζάνη, τη Χρυσούπολη, το Θρυλόριο και την Κομοτηνή που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από διάφορές περιοχές της πόλης και θα καταλήξει στην πλατεία Ειρήνης.