ΚΑΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αίτημα των καταναλωτών αλλά και των επιχειρηματιών της Κομοτηνής για αύξηση του ωραρίου της ελεγχόμενης στάθμευσης, υλοποιεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου ο Δήμος Κομοτηνής.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Δημήτρης Πολιτειάδης παρουσίασε την νέα κάρτα στάθμευσης που θα ισχύει με την νέα χρονιά και η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να μπορούν να σταθμεύουν στην ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης μία ώρα, δηλαδή κατά 30 λεπτά περισσότερο σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα κάρτα και με το αντίτιμο των 0,50 λεπτών έναντι των 0,30 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η ελεγχόμενη στάθμευση θα εξακολουθεί να ισχύει από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως και τις 21.00 το βράδυ στους δρόμους Ορφέως, Δημοκρίτου και Ν. Ζωίδη. Και θα ισχύει για μία χρήση χωρίς δηλαδή την δυνατότητα να τοποθετηθούν 2 ή περισσότερες συνεχόμενες κάρτες. 

Την Κυριακή η στάθμευση θα είναι ελεύθερη παντού όπως επίσης επισήμανε ο κος Πολιτειάδης το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης δεν θα ισχύει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου που ξεκινήσει η έναρξη της “νέας κάρτας στάθμευσης”.

Ο κος Πολιτειάδης ενημέρωσε επίσης ότι όσοι δημότες έχουν στην διάθεση τους κάρτες στάθμευσης με το ποσό των 0,30€ να προσέλθουν στον Δήμο Κομοτηνής για να τις αντικαταστήσουν με νέες πληρώνοντας την διαφορά των 0,20€ 

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News