ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ & ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Η “ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ημέρες μετά την πρωτοβουλία που έλαβαν οι επιχειρήσεις της οδού Ερμού στην Κομοτηνή, με το να πραγματοποιήσουν με δικά τους έξοδα δράσεις στον εμπορικό πεζόδρομο του κέντρου της Κομοτηνής, δίνοντας ζωντάνια αλλά και προσπαθώντας να προσελκύσουν τους καταναλωτές, κατάφεραν εκ νέου να μας εκπλήξουν ευχάριστα  με μία δεύτερη “κίνηση ματ” θα λέγαμε.

Ναι και όμως συνέβηκε και εμείς ήμασταν εκεί για να το καταγράψουμε!!! Για πρώτη φορά, τουλάχιστον στην Κομοτηνή, επιχειρηματίες και πωλητές των επιχειρήσεων μίας εμπορικής οδού, οργανώνουν την πρώτη από κοινού κοπή βασιλόπιτας.

Σύσσωμος ο πεζόδρομος της Ερμού έδωσε το παρόν στο cafe bar Theatro το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου για την κοπή της βασιλόπιτας τους. Με όμορφη διάθεση, όλοι μαζί πέρασαν μία ήρεμη βραδιά μακριά από τον καθημερινό αγώνα του βιοπορισμού και το άγχος της δουλειάς και μοιράστηκαν στιγμές, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για διάφορα θέματα εκτός επαγγελματικών!!!

Ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι όλοι από την βραδιά μετέδιδαν συνεχώς το μήνυμα ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή όλοι μαζί ενωμένοι στον ένα κοινό στόχο. Να προσπαθήσουν να ανεβάσουν την επισκεψημότητα των καταναλωτών στον παλαιότερο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης με στόχο την αύξηση της κατανάλωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών των καταστημάτων που δραστηροποιούνται στον πεζόδρομο.

Είναι αποφασισμένοι όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουν την δική τους “μάχη” και να την κερδίσουν.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κική Κωνσταντινίδου η οποία ευχήθηκε στους επιχειρηματίες και στο προσωπικό των επιχειρήσεων Καλή Χρονιά και Καλές δουλειές και δήλωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής θα είναι αρωγός σε οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες πάρουν οι επιχειρηματίες για την στήριξη των επιχειρήσεων τους και του εργατικού δυναμικού αυτών.

Για την ιστορία το πρώτο κατάστημα που κέρδισε το πρώτο φλουρί της βασιλόπιτας της οδού Ερμού είναι το κατάστημα μπαλονιών και είδη δώρων “Babalon”