ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΛΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για μία ακόμη χρονιά πραγματοποίησαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ροδόπης το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου στο “3 Gourme”.

Η δημοσιογραφική οικογένεια της Ροδόπης άφησε για λίγο στην άκρη τα μικρόφωνα, τις πένες και τις κάμερες και πέρασε μερικές στιγμές ήρεμες και μακριά από την ένταση της δουλειάς και την μετάδοση της επικαιρότητας.

Φέτος την τιμητική του στο να κόψει την βασιλόπιτα, μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, είχε ο Δίαυλος 92,4. Η Δ/ντρια του Σταθμού Έλλη Τσομπανίδου θεώρησε σωστό αφού η βραδιά αφορούσε όλους να μοιραστεί την στιγμή αυτή με την Ειρήνη Τσακίρη από το Maron news & το Star Βορείου Ελλάδας. 

Ο “τυχερός” της βραδιάς ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συντάκτης της ενημερωτικής σελίδας του Δίαυλου 92,4 Μιχάλης Δρούγκας. Ο οποίος κέρδισε και το δώρο της βραδιάς που ήταν ένα πορσελάνινο ρόδι προσφορά του καταστήματος ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ-All About Home 

Να ευχαριστήσουμε τον  3 Gourme Bar για την άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση καθώς και τα αρτοσκευάσματα Λεχούδη για την προσφορά της νοστιμότατης και τυχερής για εμάς βασιλόπιτας.

Το επόμενο ραντεβού με τους ανθρώπους των Media της Ροδόπης δόθηκε στο γνωστό και αγαπημένο “πεζοδρόμιο” της μάχης για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.